Thursday, February 19, 2009

Help Me !!!

Kekawan...

Tlg Nur... Pls...
Nur dpt Interview Fotografi dkt RTM 26hb nie...
Tp mslh nyew...
Nur x pandai sgt bab2 camera nie... (Mati la... aku)
Mcm ner nk wat... Klu suruh design tue pandai la... nie nk amik gambar... adus... berpinar otak Nur...

Fikir2 mcm x nk g jew... Tp adew owg kt.. klu x g nnt nm black list...
emm... mcm ner yek...

Len minta... Len yg dpt... emm... mcm nk nangis jew....
Adew yg bley bantu x...

Mslh Nur bhgn amali,
- 5 snap shoot
- penilaian berdasar 1) Teknik Fotografi 2) Komposisi 3) Mesej
- kamera 35mm (kmra nie mn nk cr adus...)

tue jew la... Pls... Klu adew yg tau bab2 nie... tlg yew...
Pendapat & pandangan korang Nur hargai teramat sgt....

11 comments:

guapunyahal said...

hi nur... kalau nak tau sgt bab bab fotografi ni.. sila ke blog saya, kat link saya ada sorang nama nya Josh... klik kat situ ke site dia.. pastu nur leh try contact dia kat situ yer... harap dia dpt membantu

Wan_hazel said...

cian nur,,,wan pun xpandai sgt bab yg camtu..edit2 2 pandailah,,tp xpe..truskan usaha nur 2,,jgn nak give up..g je..wan doakan kejayaan nur k...form hazel heart gitu..hehehe,

RK said...

babe,

http://rui23art.blogspot.com/

try tanye die..~

cool style graphics said...

thanz RK...

khairul onggon said...

Salam Nur..

Kamera 35mm byk kat kedai kamera.. film nye kan..

Teknik dan komposisi mngikut kekreatifan nur, angle, cahaya dan sebaginya..

Saya sebenarnya org RTM gak.. Emel sy ASAP utk saya bantu secara praktikal via kawan.. --> onggon@gmail.com

Rui said...

yeah, itu khairul onggon da membantu..

neways, apa yg saya leh bantu, dah dibalas di komen di n3 saya..

if not.. try mamat nie..

http://bakrihafizhisham.blogspot.com/

AcHiKa said...

Good Luck nur~~~ (^_^)v try ur best k~~ betol kata onggon, komposisi mahupun teknik fotografi biasanya mengikut kretiviti nur~~ bykkan berlatih ambik gamba~~ msg tu~~hmm as long as nur dapat interpret gamba tu berdasarkan kreativiti jugak~~

haaa onggon bole membantu nur~~ neway wish e best of luck~~ v(^_^)/

d h a n i said...

Salam, maaf late reply, gudluck for the interview nanti, kalau ada nak tanye, sila email saya, will try to help if i can :) Think positive, I think u can do it kerna nur sorang yg kreatif, all ur designs are awesome :D

cool style graphics said...

dhani,

Salam.. its ok.. 10Q. insya-allah... ok.. sy akn ikut ckp awk dhani.. time kasih bebayak yew... dhani... adew sehari jew lg nk g sn... hehe..

star_plateena said...

wahhhh...
ada jgak owg wat totur graphic yer...
leh lar jadik sifu saya...
plzzzz....
tlg tnjuk ajar...

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情


design by Nur for Cool Style Graphics.